Labdarúgás - Megye I.

2023.03.30. 16:52

Egyre foghíjasabbak a csapatok a sok sérülés és betegség miatt

Nem rendeznek rangadót a két hetes szünet után újra mozgásba lendülő megyei I. osztályú bajnokságban, ám így is érdekes párharcokra van kilátás a 19. fordulóban. Három találkozót rendeznek szombaton, egyet vasárnap, s ezek közül a középmezőnyhöz tartozó Szeghalom és a Medgyesbodzás ütközete ígér nagy csatát.

Gajdács Pál [email protected]

Forrás: Shutterstock

Április 1., szombat, 13.00:
Szeghalmi FC (6.)–Medgyesbodzás SE (7.)

Földesi Ambrus, a Szeghalmi FC edzője: – Alakul a csapatunk, legutóbb Szarvason is öt helyzetet dolgoztunk ki. Ugyanúgy készülünk most is, bár a heti munkát megnehezítette az, hogy vannak sérültjeink, betegeink és Tatár Sándor, illetve Cserna Richárd személyében sárga lapok miatt eltiltottjaink is. Mindenkitől maximális teljesítményt várunk, szeretnénk jó eredménnyel zárni a szombati mérkőzést.

Mazán Zoltán, a Medgyesbodzási SE edzője: – Szeretnénk nyerni, már csak a múltkori fiaskó miatt is. Sajnos meglehetősen rövid a kispadunk, Juhász Krisztiánnak elszakadt a keresztszalagja, és Varga Viktornak is térdproblémái vannak, míg Nagy Levente meghúzódott. Dunai Zoltán családi okok, Szabó Szilárd iskolai elfoglaltság miatt nem fog játszani. Éppen csak hogy megleszünk tehát, ezért igyekszünk ifistákat is bevonni a játékba.

Gyomaendrődi FC (5.)–Orosházi MTK-ULE 1913 (2.)

Karászi László, a Gyomaendrődi FC edzője: – Minden mérkőzést meg akarunk nyerni, így az Orosháza ellenit is. A bajnokság előtt a szombati ellenfelet tartottam a bajnokság favoritjának. Igyekszünk agresszívan, már az ellenfél térfelén letámadni és kontrákat vezetni. Aztán meglátjuk, hogy ez mire lesz elég. 

Jamina SE (9.)–Végegyházi SE (1.)

Pozsár Gábor, a Jamina SE edzője: – Jó tett a lelkünknek a Nagyszénás ellen aratott győzelem. Mindez azt jelenti, hogy tudunk végre mérkőzést nyerni! A végegyháziak a bajnokság nyitányán éppen csak hogy meg tudtak bennünket verni. Az esélytelenek nyugalmával lépünk pályára és bármi kisülhet. Kevesen leszünk most is, de mindent megteszünk a tisztességes eredmény elérése érdekében.

Április 2., vasárnap, 16.30:
Gyulai TFC (4.)–Nagyszénás SE (8.)

Sajben Gábor, a Gyulai TFC edzője: – Jót tett a csapatnak a Végegyháza ellen megszerzett pont. Ránk fért már ez a bravúr. Akkor is voltak hiányzóink és most is lesznek, betegségek és sérülések nehezítik az életünket. A Nagyszénás nem jól kezdte a tavaszt, két erős csapattal találkozott, nekünk azonban magunkra kell figyelnünk. Egy biztos, hogy türelmesen kell játszani, s akkor bízhatunk a sikerben.

Szabadnapos: Szarvasi FC (3.).



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában