Labdarúgás – NB III.

2023.02.19. 17:38

Egy pont jutott a körösladányiaknak

Az újonc KMSK továbbra is őrzi a harmadik helyet a harmadosztályban.

P. B.

Forrás: Shutterstock

Az NB II.-es Diósgyőr második együttesét fogadta a labdarúgó NB III. 22. fordulójában a Körösladány vasárnap délután. Az első játékrészben sok párharcot elveszített az újonc KMSK, azonban a riválisnál is hiányoztak az extra teljesítmények. A második negyvenöt percben már labda biztosabb volt a sárréti együttes, többet járatva a labdát át tudta tenni a játék súlypontját a miskolciak térfelére, de nem voltak annyira élesek Ekker Attila tanítványai, mint szoktak, nem volt annyi lehetőségünk, mint általában eddig az idényben, így a felek megosztoztak a pontokon.

A 20 csapatos ligában harmadik helyen álló Ladány jövő vasárnap Tiszafüreden vív rangadót.

Körösladány MSK–DVTK II. 0–0

NB III.-as mérkőzés. Körösladány, 350 néző. V.: Kakuk. KMSK: Kertész D. – Illés R. (Jánovszki, 72.), Ruzsa, Wéber, Bakk, Csicsely (Pusztai, 46.), Zelenyánszki, Czirok (Papp Zs., 90.), Cservenák (Szántó B., 92.), Budai D. I. (Dócza, 46.), Malkócs. Vezetőedző: Ekker Attila. DVTK II.: Bánhegyi – Benkő, Oláh B. (Ferencsik, 63.), Fercsák (Fekete V., 88.), Bencsík, Radics, Balázs P., Mrva, Vincze D., Lescsinszki (Balázs L., 71.), Ivánka. Vezetőedző: Vincze Richárd. Kiállítva: Ruzsa (második sárga lap) a 85. percben. KMSK jók: Kertész D., Pusztai, Malkócs, Illés R., Bakk.

Ekker Attila: – Az első félidei passzív játékunk maghatározónak bizonyult a mérkőzés kimenetlében. Hiába tettünk rá egy lapáttal a szünet után, nem tudtunk nyerni.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában