Gyermekfoci

2023.02.06. 11:15

A ladányiak nyertek Mezőberényben

Az U13-as korosztályé volt a porond, pontosabban a parkett a mezőberényi Molnár Miklós Sportcsarnokban, ahol a hétvégén a Berényi Gyermek FC és a Mezőberényi Gyermekfoci Alapítvány által huszonkilencedik alkalommal kiírt Farsang Kupáért zajlott a küzdelem.

G. P.

A csapatok két négyes csoportban játszottak, majd a két-két első keresztjátékban mérte össze tudását a döntőbe jutásért. A tornát a Körösladány nyerte, megelőzve a Békéscsaba UFC U13 és a Berényi Gyermek FC „Fehér” együttesét.

Végeredmény: 1. Körösladány, 2. Békéscsaba UFC U13, 3. Berényi Gyermek FC „Fehér”, 4. Gyomaendrődi GYLE, 5. Grosics Akadémia, Gyula, 6. Békéscsaba UFC U12, 7. Berényi Gyermek FC „Kék”, 8. Szeghalom.

Különdíjak. Legjobb kapus: Zahorán Bence (Békéscsaba UFC U13). Legjobb mezőnyjátékos: Tímár Levente (Berényi Gyermek FC „Fehér”. Gólkirály: Balogh Kevin (Körösladány). Legjobb hazai játékos: Hoffmann Adrienn (Berényi Gyermek FC „Fehér”).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában