Kick-box

2022.11.17. 11:25

Újabb két orosházi érem született a törökországi kontinenstornán

A törökországi Antalyában zajló kick-box Európa-bajnokság harmadik versenynapján a magyar válogatott formagyakorlatosai – köztük az orosházi Contact KTHE három versenyzője – utoljára léptek a tatamira, hogy a zenés pusztakezes és fegyveres kategóriában bemutassák tudásukat.

P. B.

Az orosháziak két újabb érmet is hazahoztak.

Ezúttal is értékes eredményekkel gazdagodtak a Békés megyei tehetségek. Halustyik Cintia mind a puszta kezes, mind a fegyveres kategóriában ezüstérmes lett. Jól sikerült az első gyakorlata, de most mentálisan valamivel kevesebbet nyújtott. A fegyveres gyakorlat során már pörgött, s bár elejtette a fegyvert, levonással együtt is második lett. 

Kotvics-Varga Máté akrobatikus technikáit szépen hajtotta végre, de kéztechnikája lelassult és negyedik lett, ami dicséretes. Brezovszky Zoltán hetedik lett a pusztakezes és hatodik a fegyveres kategóriában.

Összességében a magyar formagyakorlat válogatott eredményes volt, az orosháziak két csapatarany mellett, öt ezüst- és egy bronzérmet szereztek. Elégedett lehetett Puravecz Péter, úgy is, mint a magyar kick-box formagyakorlat válogatott szövetségi kapitánya és úgy is, mint az orosháziak klubvezetője és edzője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában