Futsal

2022.11.24. 13:57

Nagypálya után teremben az Amazonok

Az őszi nagypályás szezon lezárulta után terembe vonult a Gyulai Amazonok női csapata és azonnal bele is vágott az NB II-es futsal bajnokság küzdelmeibe. A rajt jól sikerült, hiszen hazai pályán 5–2-re legyőzte az Újfehértói SK együttesét.

A mérkőzés elejétől a gyulaiak játszottak fölényben, ami a 8. percben Molnár Kitti révén gólt eredményezett. Egy kontra után egyenlített a vendégcsapat, ám Molnár Kitti még a szünet előtt újfent villant. Szünet után Sovány Dorina találatával már két góllal vezetett az Amazonok, majd Paál Dalma, illetve Sovány újabb találatával végleg eldőlt a mérkőzés. A hajrában egy gyors kontra után ugyan szépített az Újfehértó, de a hazaiak így is magabiztosan győztek. 

Gyulai Amazonok–Újfehértói SK 5–2 (2–1)

NB II-es női futsal-mérkőzés, Gyula. V.: Gyuga, Sándor G., Gyebrovszki. Gyula: Szűcs B. – Lovas, Hack, Mezei, Pintye. Cs.: Kósa, Szappanos, Paál, Sovány, Kurai, Molnár K. Edző: Molnár Zoltánné. G.: Molnár K. a 8., a 16., Sovány a 23., a 32., Paál a 30., ill. Szűcs É. A 35. percben.



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában