Kézilabda - NB I. B

2022.11.04. 21:32

Egygólos békési vereség

Az utolsó pillanatokig nyílt küzdelemben maradt alul a BFKC Tatán.

P. B.

Fotó: Shutterstock

Az egyik közvetlen rivális Tata otthonában vívott rangadót a férfi kézilabda másodosztály kilencedik fordulójában a Békés péntek este.

A hazaiak jól kezdtek, korán elhúztak öt góllal és a 25. percig őrizték  is ezt az előnyt, ám a Takács Szabolcs kapusbravúrjaival támogatott békésiek a szünetig felzárkóztak.

A második félidő már sokkal kiélezettebb harcot hozott, az eredmény az utolsó másodpercekig döntetlen közelében mozgott, ám végül a Tata örülhetett az egygólos győzelemnek.

A négy hétméterest is kihagyó vendégeknél - a hazai sportági szövetség élő statisztikája alapján - Takács Szabolcs szenzációs, 48 százalékos hatékonysággal védett, a parádés kapusteljesítmény azonban sajnos nem ért pontot. Ezzel a fontos sikerükkel  a tataiak megelőzték a találkozón mindössze két rövid pillanatig vezető BFKC-t a tabellán.

Tatai AC- Optimum Solar-Békési FKC 22-21 (12-10)

NB I. B-s férfimérkőzés. Tata, 70 néző. V: Bába S., Horváth P. Legjobb dobók: Kreisz 5, Oláh T. 4, ill. Fedor, Laufer, Horváth L. 4-4. Kiállítások: 14, ill. 2 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 6/2

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában