Labdarúgás – NB II.

2022.10.07. 12:27

A Diósgyőrt várják vasárnap Békéscsabára

Óriási lehetőséget szalasztott el a Békéscsaba 1912 Előre az elmúlt két fordulóban azzal, hogy a két újonc Mosonmagyaróvár és a Kozármisleny ellen sem szerzett egyetlen árva pontot sem, ezzel pedig az NB II-es táblázat 18. helyére csúszott vissza.

G. P.

Békéscsaba 1912 Előre

Forrás: MW-archív

A szakmai stáb keresi okokat, bár vélemények ezek a dolgok csakis fejben dőlnek el: kicsit több koncentráció, jobb döntések, jóval több pontosság szükséges ahhoz, hogy sikeres tudjon lenni a csapat. Vasárnap egy olyan együttest várnak Békéscsabára, amely a feljutást tűzte ki célul, a lila-fehéreknek a 4. helyen álló Diósgyőri VTK ellen kellene kiköszörülni a csorbát.

A két gárda között 14 pozíció és 9 bajnoki pont a különbség. Bajnoki mérkőzésen 2015. december 12-én nyert utoljára a Csaba ellen a vasgyári együttes, amit augusztus 24-e óta Kuznyecov Szergej edző irányít, akinek eddigi mérlege 4 győzelem és 1 vereség.

A csabaiaknál Czinanó Antal Áron, Farkas Márk, Farkas Botond Gergő és Korógyi Szabolcs hosszabb ideje sérült, de a többiek bevethetők.

A 17 órakor kezdődő mérkőzést Kovács J. Zoltán vezeti, két segítője Sinkovicz Dániel és Tőkés Róbert lesz.

A rendező klub megpróbálta a kezdési időpontot – kizárólag a takarékosság jegyében – korábbra kérni, ehhez viszont a vendégcsapat nem járult hozzá. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában