Vízilabda

2022.09.13. 09:47

Negyedik helyen végzett Csabai Zoltán együttese

Három napon át pezsgett a víz a szentesi Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában, ahol az immár hagyományos Takarék Kupa utánpótlástornát rendezték meg a bajnoki rajtra való felkészülés jegyében. Idén három korosztály 21 csapata mérte össze tudását.

G. P.

Bódi Bercel (kezében a labda) igyekszik helyzetbe kerülni

A Csabai Csirkefogók Vízilabda Klub a gyermek IV. korosztályos együttesét nevezte be a tornára, ahol öt együttes vetélkedett az elsőségért és a további helyezésekért. A gyermek IV-eseknek körmérkőzéseket rendeztek, ahol a csabaiak egy győzelemmel és három vereséggel a negyedik helyen zártak. Vasárnap a csoport első két helyezettje a kupáért, a harmadik-ötödik pedig egy újabb mini körmérkőzés keretében a bronzéremért csatázott, a csabaiak végül negyedikek lettek.

Békéscsabai eredmények: Alapszakasz: –Szentesi VK 11–5; –Pécsi Sportiskola 9–15; –Ferencváros 4–20; –Szegedi Vízipóló Suli 4–5. Mérkőzések a további helyezésekért: –Szentesi VK 12–11, –Szegedi Vízipóló Suli 10–3.

A végső sorrend: 1. Ferencváros, 2. Pécsi SI, 3. Szegedi VS, 4. Csabai Csirkefogók VK, 5. Szentesi VK.

A csabai csapat: Kálmán Zsolt, Veszeli Péter (kapusok), Balogh Bence, Balogh Csanád, Bódi Bercel, Gál Benett, Korcsok Krisztián, Selypes Kristóf, Suhajda Soma, Szeidler Márton, Tóth Zoltán, Uhrin Barna, Uhrin Zsombor.

– Négy olyan csapat ellen játszhattunk a tornán, amelyeknek első osztályú háttere és jobb tárgyi feltétele van, így aztán egyáltalán nincs miért szégyenkeznünk, fiataljaink szépen helytálltak – vont mérleget Csabai Zoltán, a csabaiak edzője. – Csak a Fraditól szenvedtünk el nagyobb arányú vereséget, a többiek ellen vállalható eredmény született. Ez egy formálódó új gyermek „négyes” gárda, közülük sokan tavaly még a baby korosztályban játszottak más feltételekkel, más szabályokkal, vagyis rengeteg új tanulnivalójuk van a gyerekeknek.



 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában