Labdarúgás

2022.07.08. 17:32

Már javában edzenek az erősödő szarvasiak

A hét elején megkezdődött a munka a megyei első osztályú Szarvasi FC-nél. A csapatot az előző évekhez hasonlóan Somogyi János edzi, miközben az első időszakban Zahorecz Roland erőnléti edző útmutatásait követi a csapat.

G. P.

Forrás: shutterstock.com

Az első napokban elvégezték az ilyenkor szokásos fizikai felméréseket is. Mindennap tartanak foglalkozást, jövő szerdától becsatlakoznak a programba az edzőmérkőzések is, ekkor a Jászberényt látják vendégül.

A játékosállományban történő változások egy részéről korábban már beszámoltunk. Juhász György visszavonult, a kapus Kasik Viktor Szegedre költözött, Varga István pedig Kunszentmártonban folytatja. 

Érkezett az Előre NB III-as együtteséből az egyébként Szarvason nevelkedett 21 éves középpályás, Styecz Bence. A támadósort erősítheti a szintén szarvasi gyökerekkel rendelkező Kerekes Sándor Krisztián (17), ő a Grosics Akadémiától tér vissza. Tiszafüredről igazol Szarvasra a csabai nevelésű kapus, Somogyi Pál Csaba (22) és a gyomaendrődi gólzsák, Barna Viktor (20) is a Somogyi-csapatban folytatja. A keret még nincs lezárva, a remélt NB III-ba jutáshoz további erősítéseket terveznek.

A tervezett edzőmérkőzések. Július 13., szerda, 18.00: Szarvasi FC–Jászberényi FC- Július 20., szerda, 18.00: Szarvasi FC–Hódmezővásárhelyi FC. Július 27., szerda, 18.00: Szarvasi FC–Békéscsaba LA U19. Július 30., szombat, 11.00: Szarvasi FC–Szentesi Kinizsi-SZTE. Augusztus 6., szombat, 11.00: Martfűi FC–Szarvasi FC.

Kapcsolódó cikkünk: Minden posztra igazolna a Szarvas

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában