Podani Milán

2022.06.22. 17:06

A lóerők éjszakáján remekelt a szarvasi motoros

Lóerők Éjszakája néven a tököli repülőtéren rendezték meg a napokban a stunt riding országos bajnokság második fordulóját. Az éjszakába nyúló versenyen a szarvasi Podani Milán is nyeregbe pattant.

G. P.

A bajnokság tavalyi ezüstérmesének nehézkesen indult az idei szezon, mert a mentőtechnikusi munkája mellett egy másik területen, járművezetői oktatóként is meg kell felelnie, az edzésekre pedig így kevesebb ideje maradt. Bár elindult a májusi kunmadarasi első fordulóban, a délutáni döntőket már nem tudta megvárni, ezért kevesebb pontot kapott és csak a negyedik helyen végzett.

Tökölön azonban már remekelt, a több kategóriát felvonultató nagyszabású eseményen késő délután, éjszakába nyúlóan, több helyszínen folytak a versenyek. Volt itt drift autóverseny, autós és motoros gyorsulási futam, nos és akrobatikus motorozás, azaz stunt riding, melynek a 2. fordulóját rendezték az országos bajnokság keretében.

Milán ezen a versenyen is két motorral indult, a Kawasaki ZX 636-ost inkább a technikás részeknél vetette be, a Honda CBR 1000-est pedig a nyers erőt kívánó gyakorlatoknál használta. Szoros versenyben a negyedik helyre kvalifikálta magát a döntő futamba, ahol mindent egy lapra feltéve motorozott. Szépen felépített, és jól kivitelezett gyakorlatok jellemezték az öt percig tartó bemutatóját. Sikerült javítania korábbi helyezésén, és néhány ponttal lemaradva a második helyen zárta a tököli fordulót.

Következik augusztus 20-án a harmadik kör, az első helyszínén, Kunmadarason.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában