Labdarúgás megye I.

2022.05.04. 10:14

Lemondott Tasi Róbert, a Nagyszénás SE edzője

Pénteken Orosházán feszül egymásnak az Orosházi MTK-ULE 1913 és a Nagyszénás SE a megyei I. osztályú bajnokságban. A rájátszásban a hatból öt mérkőzést elveszített a Nagyszénás, és a kudarcok miatt érthetően nincs túl jó hangulat a csapaton belül. Orosházán már nem is Tasi Róbert ül majd a vendégcsapat kispadján.

G. P.

Archív fotó: Nagyszénás SE/Facebook

– Nem igazán tetszett a csapat hozzáállása, úgy éreztem, hogy már nem tudok megfelelően hatni a játékosokra, ezért két és fél év után távozom a felnőtt csapat kispadjáról – nyilatkozta megkeresésünkre Tasi Róbert.

Asztalos Gábor, a Nagyszénás SE szakosztályvezetője elmondta, hogy a klub vezetése elfogadta az edző lemondását.

– Jó viszonyban beszéltük meg a dolgokat és elfogadtuk Tasi Róbert lemondását, aki azonban marad a klub szolgálatában, hiszen továbbra is viszi tovább a bozsikos csapatok munkáját. Sajnos az eredménytelenség hatására nem uralkodott túl jó hangulat a csapaton belül, a vereségek miatt kedveszegetté váltak a játékosok.

Asztalos Gábortól megtudtuk, hogy a bajnokság utolsó négy fordulójában a csapat két játékosa, Juhász Norbert és Vili Máté viszi tovább az edzői feladatokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában