Elismerés

2022.03.22. 09:45

Nívódíjat kapott Szigeti Csaba

A Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) kétnapos nyíregyházi kongresszusa első napján nívódíjat kapott Szigeti Csaba, a békéscsabai polgármesteri hivatal Oktatási, Közművelődési és Sport Osztályának vezetője.

G. P.

Szigeti Csaba /Archív fotó/

Az elismerést a tavaly ősszel megjelent Viharsarki Históriák című kötetéért vehette át. Nívódíjban részesült még Derencsényi István, Magyar Dávid, Szekeres István, Szép Zoltán és Vincze Szabolcs. A szervezet nívódíjára ezúttal több mint ötven pályázat érkezett – közötte sok értékes könyvvel –, a zsűri pedig igyekezett több műfaj kiemelkedő alkotását értékelni. A MSÚSZ életműdíját kapta meg Salánki Miklós, a Magyar Hírlap sportrovatának újságírója, valamint Lovas Albert, a Nemzeti Sport, a Képes Sport és a Labdarúgás című lapok nyugalmazott újságírója és fotóriportere. Feleki László-díjban részesült Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója, valamint Csillag Péter, a Nemzeti Sport főmunkatársa.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában