Labdarúgás NB II.

2022.02.02. 15:21

Ketten hosszabbítottak, Korógyi érkezik az Előréhez

Bora György, és Horváth Péter elkötelezte magát az NB II.-es Békéscsaba 1912 Előréhez, így szerződésük meghosszabbítása mindenképpen fontosnak mondható.

V. L.

Bora György és Horváth Péter /Fotó: Békéscsaba 1912 Előre Facebook-oldla/

Mindkét labdarúgó a 2020–2021-es idény előtt érkezett a lila-fehérekhez, és az eltelt idő alatt a Békéscsaba 1912 Előre meghatározó tagjaivá váltak. Bora György és Horváth Péter egyaránt 56–56 mérkőzésen lépett eddig pályára lila-fehér mezben, így a védelem, és a középpálya továbbra is stabil alapokon nyugszik.

A Békéscsaba 1912 Előre leigazolta a korábbi U18-as korosztályos válogatott, 2004-es születésű Korógyi Szabolcsot. A medgyesegyházi származású, fiatal labdarúgó korábban éveken keresztül a csabai akadémia játékosa volt, aztán családi okok miatt Budapestre költözött családjával, így az MTK, majd az UTE kötelékében folytatta pályafutását. A jelenlegi helyzet úgy hozta, hogy Szabolcs és a Békéscsaba 1912 Előre céljai egyeznek és profilja teljesen beleillik abba a koncepcióba, amit a csabai klub évekkel ezelőtt megkezdett. A Békéscsaba 1912 Előre hosszú távon számít rá, és reméljük, hogy ismét egy Békés megyei származású, saját nevelésű futballista válhat majd a csapat egyik meghatározó tagjává.

Korógyi Szabolcs /Fotó: Békéscsaba 1912 Előre Facebook-oldal/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában