Labdarúgás

2021.12.08. 10:37

Távozott Tótkomlósról a fociedző

Tótkomlósi keltezésű a téli holtidény első megyei vonatkozású edzőcseréje.

G. P.

Fotó: Shutterstock

A TTC a közösségi oldalán tudatta, hogy távozik a megyei II/A osztályú felnőtt csapata éléről Dávid Zsolt, akinek az utódját még keresik.

A 42 esztendős tréner 2020 januárjában vette át a piros-kék együttes irányítását Pálfi Zoltántól, azóta 43 bajnoki mérkőzésen ült a kispadján. Vezetésével 14 győzelmet 7 döntetlent értek el a komlósi labdarúgók és 22 találkozót veszítettek el. Még sem ez okozta a szakítást. A szakmai munkájára igényes edző a hírek szerint azért kezdeményezte a közös megegyezéses válást, mert a hétköznapokon nem igazán volt, akinek a tudását átadja.

 

Talán ennek is tudható be, hogy az őszi idényt ragyogóan kezdő, 9 forduló még dobogón álló, ám a járványügyi helyzet miatt több mint egy hónapot játék nélkül maradó csapat az idény finisében leblokkolt és csak a 9. helyen tanyázik „félidőben”.

– Dávid Zsolti az elmúlt két évben remek munkát végzett nálunk, óriási szaktudással és elképesztő győzni akarással dolgozó trénert ismertünk meg személyében, aki itteni munkája mellett a Békéscsaba Labdarúgó Akadémián is sikeresen edzősködik az U15-ös korosztálynál. Sok sikert kívánunk számára, bízunk benne, hogy a magasabb osztályban is megtalálja majd a helyét! – fogalmazott László Dávid elnök, aki a felkészülés januári megkezdéséig szeretné megtalálni a legalkalmasabb utódot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában