asztalitenisz

2021.10.16. 19:31

Szántosi kétszer nyert, egyszer vesztett

Szombaton a franciaországi Toursban folytatódott a korosztályos asztaliteniszezők Európa top 10-es bajnoksága, amelyen asztalhoz áll az U15-ös korosztályban Szántosi Dávid, a Szarvasi Körös ASE játékosa.

V. L.

Ezen a napon is három fordulót rendeztek a viadalon. A negyedik körben Szántosi Dávid nagy csatában 4:2-re győzött a korosztályos világranglista kilencedik helyén álló spanyol Berzosa Daniel ellen. Az ötödik fordulóban hallatlanul izgalmas, fordulatos találkozón 2:3-ról fordítva győzött a szarvasi tehetség a svéd Bjorkryd David ellen. A hatodik játszmában 17:15-re győzött Szántosi Dávid, ezzel egyenlített, majd a mindent eldöntő utolsó szettben 11:7-re nyert a magyar asztaliteniszező.

A világranglista második román Chirita ellen Szántosi az első három szettben minimális különbséggel – két ponttal – kapott ki, majd a negyedik játszmát 11:7-re megnyerte. A folytatásban Chirita 11:7-re hozta a következő játszmát, így 4:1-re nyerte a találkozót.

Kapcsolódó cikkünk:

https://www.beol.hu/sport/helyi-sport/szantosi-ket-gyozelem-egy-vereseg-4422464/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában