labdarúgás NB II.

2021.10.08. 16:11

Gólgazdag mérkőzésen győztek a csabaiak

Felkészülési mérkőzést játszott pénteken a Tiszakécske és a Békéscsaba 1912 Előre.

V. L.

Forrás: Archív/Imre György

Tiszakécske–Békéscsaba 1912 Előre 3–4 (1–2)

Labdarúgás Felkészülési mérkőzés, Tiszakécske, 80 néző.V.: Antal. Tiszakécske: Holczer – Galics, Végső, Csáki (Kiprich), Farkas A. – Horváth A. (Benke), Kovács B. (Heffler N.), Erdei (Lovas), Pál (Zádori) – Szalay (Gréczi), Kalmár. Vezetőedző: Visinka Ede. Békéscsaba: Winter (Apró) – Puskás, Fazekas, Bora (Farkas M.), Kitl (Zelik) – Szabó P. (Zvara), Horváth P. (Sipos), Pantovics, Varga Sz. (Kovács M.) – Lukács (Tóth P.) , Gránicz (Máris). Vezetőedző: Schindler Szabolcs.

A válogatott szünetet kihasználva pénteken edzőmérkőzést játszott a két NB II.-es együttes.

A házigazdák szereztek vezetést a 15. percben Kalmár révén, majd Gránicz előbb egy közeli fejesből, azt követően egy 28 méteres szabadrúgásból elért góllal fordított.

A második félidő elején Lukács növelte az Előre előnyét. A 64. percben a hazaiak szépítettek Gréczi Gábor jóvoltából, majd Pantovics ismét kettőre növelte a lila-fehérek előnyét, amire még Heffler N. válaszolt a találkozó hajrájában.

A küzdelmes edzőmérkőzés jól szolgálta mindkét együttes felkészülését az október 17-ei bajnoki fordulóra.

G.: Kalmár, a 15., Gréczi, a 64., Heffler N., a 77., ill. Gránicz, a 25., a 42., Lukács, a 49., Pantovics, a 70. percben. Sz. L.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában