asztalitenisz

2021.09.25. 16:11

Jól szerepeltek a megyei versenyzők a korosztályos OB-n

Bükön rendezték meg a közelmúltban az idei korosztályos országos bajnokságot a Bükfürdő-kupa keretében.

V. L.

A viadalon asztalhoz álltak a Békés megyei fiatalok is. Az U11-es lányoknál Bényei Nelli (ASE Orosháza) az 5–8. helyen végzett, klubtársa, Vadász Réka a 9–16. lett. Az U13-as lányoknál Bényei Nelli a főtáblára jutott, és a 16 közé jutásért búcsúzott.

Az U15-ös lányoknál Szilágyi Lívia, a Csaba Fly AE versenyzője a főtáblán szerepelt, és a 16 közé jutásért esett ki. Az U15-ösöknél vegyes párosban a ceglédi Móricz Zsomborral az oldalán Szilágyi Lívia a 9–16. helyet szerezte meg.

Az ifjúsági leány párosban az ASE Orosháza két kölcsönjátékosa, Hudák Dorina és Letanóczki Dalma a nyolc közé kerülésért búcsúzott, így a 9–19. helyen végzett. Egyéniben az orosházi nevelésű, Hudák Dorina, a későbbi győztes klubtársától Molnár Kendrától (Statisztika) kapott ki a nyolc közé jutásért.

Az U15-ös korosztályban Ungureán Dorka, a Békési TEAM kölcsönjátékosa leány párosban a ceglédi Csór Laurával az 5–8. helyen végzett, vegyes párosban a budaörsi Szabó Ákossal bronzérmet nyert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában