Akrobatikus motorozás - videóval

2021.09.22. 10:09

Dobogón maradt Podani Milán

A megszokott helyszínen, Kunmadarason tartották meg az elmúlt hétvégén a stunt riding országos bajnokság Divízió-1 kategória záró fordulóját.

G.P.

Igazi őszi időben – amikor hol kisütött a nap, hol elbújt a felhők mögé –, kezdődött meg a szokásos kvalifikáció, melyben a szarvasi Podani Milán a második legjobb gyakorlatot mutatta be. A döntő öt percében néhány új versenyelemmel mindent egy lapra téve kockáztatott. Az addig hibátlan gyakorlatának 4. percében kibillent az egyensúlyából, eldőlt a motorja és ezzel értékes pontokat veszített. Ami biztató a jövőre nézve, hogy a többi gyakorlatát magas pontszámmal jutalmazták, így a mezőny legfiatalabb versenyzőjeként összesítve a harmadik helyen zárta az utolsó fordulót. Milán és menedzseri feladatokat is ellátó édesapja, Podani Mihály nem lehet elégedetlen, hiszen a hosszú kihagyást követően ismét a dobogóra kerülés volt a cél, s ez teljesült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában