Asztalitenisz

2021.08.20. 10:46

Szántosiék nem jutottak a négy közé   

Nem sikerült a négy közé jutás a Huzsvár Erik, Szántosi Dávid párosnak az asztaliteniszezők WTT-sorozata budapesti állomásán. A mezőny legifjabb férfi kettőse bravúrt bravúrra halmozott, de most nem bírt az indiai ellenfelével.

V. L.

A Szarvasi Körös ASE mindössze 15 esztendős játékosa, és az ifjúsági válogatottban is társ, 17 éves Huzsvár Erik nem kezdett megilletődötten, de az első szett végén a rutinos ázsiaiak akarata érvényesült, akik 11:8-ra hozták a játszmát. A folytatás jobban alakult, hiszen 11:9-re nyerték a második játékot a mieink, így egyenlítettek a magyar fiatalok. Szántosiék a következő játszmákban is nagyon motiváltak voltak, óriásit küzdöttek, de ezúttal a tapasztalat diadalmaskodott.

Más kérdés, hogy már az ideig vezető út is diadalmas volt a fiatalok számára, akik ezzel az eredménnyel letették a névjegyüket a felnőtt nemzetközi mezőnyben is, és Fest Attila edző tanítványa, és társa az 5–8. helyen végzett.

Férfi páros, negyeddöntő: Harmeet Desai, Manav Vikash Thakkar (indiai)–Huzsvár Erik, Szántosi Dávid 3:1 (8, -9, 8, 8).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában