Labdarúgás - galériával

2021.08.07. 19:30

Több góllal nyert a Gyula TFC a Magyar Kupában

Megérkeztek a szombati férfi labdarúgó mérkőzések eredményeit a Magyar Kupában.

V.L.

20210807 Békéscsaba Magyar Kupa mérkőzés Jamina SE–Gyulai Termál FC Fotó: Imre György IGY Békés Megyei Hírlap

Szegedi VSE–Füzesgyarmati SK 3–2 (1–2)

Labdarúgás Magyar Kupa-mérkőzés, Mórahalom, 50 néző. V.: Katona B. Szegedi VSE: Czirják – Kormányos, Abadzic (Tóth B., 60.), Pócs, Csamangó – Mészáros, Rádai, Fülöp, Beretka (Csanádi, 60.) – Taci (Lőrinc, 92.), Kelemen V. (Bakó, 86.). Edző: Paksi Péter. Füzesgyarmat: Ferenczi – Achim S., Lippai (Szántó, 55.), Raducu, Pataki – Borbély Zs., Molnár M. (Nagy Zs., 81.), Shadi, Molnár Sz. (Márkus, 46.) – Cigan, Popescu. Szakmai koordinátor: Boros Tibor, vezetőedző: Szabados Tamás.

A szombat délutáni kupa találkozón a tavasszal még NB III.-as szegediek szereztek vezetést a 28. percben Taci révén. Az első félidő hajrájában a fölényben játszó füzesgyarmatiak két gólt szereztek, így fordítani tudtak. A 41. percben Popescu, két perc múlva Molnár Szabolcs volt eredményes. Fordulás után az 57. percben a szegediek középpályása, Kelemen V. egyenlített. Ezt követően nagy csata folyt a győztes gól megszerzéséért, ami a 74. percben Taci révén a szegedieknek sikerült. Ellentétes félidők után a hazaiak megérdemelten jutottak tovább az NB III.-as vendégek ellen. G.: Taci, a 28., a 74., Kelemen V., az 57., ill. Popescu, a 41., Molnár Sz., a 43. percben. Jó: az egész hazai csapat, ill. Molnár Sz.

Boros Tibor: – Az első félidőben sok ziccerünk volt, sikerült előnyt szereznünk. A kényszerű cserék azonban megbontották az addigi egységet, teljesen széteső játékot produkáltunk. Elismerésem a hazaiaknak a továbbjutásért.

Körösladány MSK–FC Dabas 1–5 (0–2)

Labdarúgás Magyar Kupa, 1. forduló. Körösladány, 250 néző. V.: Takács. Körösladány: Kapusi – Lászik, Ruzsa, Szabó Á., Talpalló, Urbán (Bakk), Murvai (Szabó M.), Zelenyánszki, Kisari (Czirok), Farkas J. (Almási), Burai. Edző: Ekker Attila, Futaki Krisztián. G.: Burai a 71., ill. Lévai a 22., Kerék a 46., Márton a 82., Busa a 70., a 90. percben. Jó: Ruzsa, Zelenyánszki, ill. az egész csapat.

Ekker Attila, Futaki Krisztián: – Teljesen megérdemelten nyert az ellenfél. Mind védekezésben, mind támadásban tudásunk alatt játszottunk. Ez minden csapat életében előfordulhat. Sajnáljuk, hogy kiestünk a kupából, reméljük időben jött a pofon.

Bücs Zsolt: – Köszönjük a hazai csapatnak a sportszerű hozzáállást a mérkőzéshez. Ilyen arányban is megérdemelt sikert értünk el. A hazai csapatnak sok sikert kívánunk a bajnokságban.

Jamina SE–Gyulai TFC 1–6 (0–2)

Magyar Kupa, 1. forduló. Békéscsaba, 150 néző. V.: Virág. Jamina: Démusz – Horváth M., Bencsik Cs., Kardos T., Okos (Ángyán), Ulrich (Szaszák), Kardos L. (Dankó), Kovács I., Darányi (Zubor), Papp D., Majoros (Onódi). Edző: Pozsár Gábor. Gyula: Kajári – Bozó, Kukla Zs., Nagy G. (Magyar), Kocsis Bence (Boros), Szász (Oláh), Pohl (Kocsis Bálint), Trescsula, Palik, Repisky, Radics. Edző: Sajben Gábor. G.: Darányi az 54., ill. Nagy G. a 37., 11-esből a 77., Radics a 43., Ulrich (öngól) a 63., Bozó (11-esből) a 85., Magyar a 89. percben. Kiállítva: Horváth M. (rossz ütemú becsúszásért) a 23., Papp D. (második sárga lap után) a 84. percben. Jó: Bencsik, Kardos T., Darányi, ill. Trescsula, Radics, Nagy G., Boros, Bozó A.

Pozsár Gábor: – A korai kiállítás eldöntötte a mérkőzést. Összességében a játékosok mindent megtettek, de most így alakult.

Sajben Gábor: – Számítottunk rá, hogy ilyen hangulatú mérkőzést játszunk, szerencsére a fiatal csapatom fegyelmezetten és bátran, időnként tetszetősen focizva megérdemelten nyert és jutott tovább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában