asztalitenisz

2021.08.10. 16:57

Hudák Dorina a Statisztika Utánpótlás AK-ban folytatja

Eldőlt, hogy Hudák Dorina az ASE Orosháza saját nevelésű ifjúsági korú játékosa a megszűnt Statisztika PSC jogutódjánál folytatja játékos pályafutását.

V.L.

A tehetséges játékos felköltözik Budapestre, és a fővárosban jár középiskolába is. Ugyanakkor a két klub megegyezése alapján az ASE Orosháza színeiben szerepel majd az extraligában, és esetenként a férfi NB III. osztályban is játszhat.

Az új utánpótlás klub teljes egészében a Magyar Asztalitenisz Szövetség támogatásával, és finanszírozásával működik, rövidesem ott alakul meg az első női asztalitenisz akadémia is!

Hudák Dorina átigazolása az ASE Orosháza szempontjából a versenyeredmények, és minősítő pontok miatt jelentős veszteség, ugyanakkor az egyesület vezetése tekintettel volt további fejlődési lehetőségére, mivel felkészülését nagyban segíti majd az utánpótlás, és felnőtt válogatottakkal folytatott napi szakmai munka! Az orosházi egyesület a fiatal asztaliteniszező további fejlődésének érdekében döntött úgy, hogy nem fosztja meg a játékost ettől a kiemelkedő lehetőségtől!

Az ASE vezetése további eredményes sportpályafutást kíván Dorinának azzal, hogy a város és egyesület kapuja mindig nyitva áll előtte!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában