Biliárd

2021.07.08. 12:45

Versennyel emlékeztek Kurta Lászlóra

A gyulai születésű Kurta Lászlóra emlékeztek azzal a versennyel, melyet a napokban 12 páros részvételével rendeztek meg a Sióréten.

G.P.

– Nyugodtságával, szerénységével és tehetségével kitűnt a többi játékos közül – mondta barátja, tisztelője, az emlékverseny főszervezője, Tóth II. József. – Kitartása, szorgalma és a biliárddal szembeni alázata a legjobbak közé emelte. Lacin hamar látszott, hogy jó érzéke van a százhúszas biliárdhoz, aki Kónya Györggyel alapította meg a Siórét Biliárd Klubot. A mezőberényi Biliárd Klubot képviselve hazai és nemzetközi versenyeken egyaránt részt vett, így az általunk megrendezett Fuszek-emlékversenyen is. Érdekfeszítő volt hallgatni élménybeszámolóit is az olasz, német, dániai és monacói nemzetközi versenyekről.

A színvonalas Kurta László-emlékversenyt a gyulai Kónya György, Tóth József páros nyerte.

Végeredmény: 1. Kónya György, Tóth József, 2. Gyepes Norbert, Szabó József (mindkettő Gyula), 3. Farsang János, Varga János (Mezőberény, Sarkad), 4. Salát Mátyás, Tatai Béla (Mezőberény, Gyula).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában