labdarúgás

2021.07.13. 10:33

Ügyvezető páros került a szénási klub élére

Több riválishoz hasonlóan, július 13-án kezdi meg a felkészülést a Nagyszénás SE megyei I. osztályú csapata.

G. P.

A kék-fehérek 7. helyen zárták a legutóbbi évet, ezen szeretnének javítani minimális változtatások mellett.

A gárda szakmai irányítását változatlanul Tasi Róbert végzi, aki heti szinten három edzést vezényel, ehhez jön még minden szombatra egy gyakorló mérkőzés. Ez utóbbiból négyet játszanak le a szénásiak, és valamennyit hazai környezetben. A tavaszi állományból három játékosra nem számíthat a szakvezetés: Szilágyi Henrik felhagyott a játékkal, Albert Lászlót a munkája Orosházára köti, így oda igazolt, a tavaszi idényben „lemorzsolódó” Pásztor Dávid pedig a hírek szerint Gádorosra tér vissza. Az érkezési oldalon egyelőre Tari Ferencé az egyetlen név, a 20 esztendős védő egy évnyi békésszentandrási kitérőt követően tér vissza nevelőklubjába.

Hír még, hogy Deák Balázs elnök váratlan elhalálozása után az egyesület ügyes-bajos dolgai az őszre tervezett közgyűlésig, átmeneti jelleggel ügyvezető páros viszi Asztalos Gábor szakosztályvezető és Radovics István vezetőségi tag személyében, de az eddigi elnökség sem veszítette el szerepkörét, melynek tagja maradt Tarján Anett és Medvegy Sándor.

A tervezett felkészülési mérkőzések

Július 17., szombat, 10.00: Nagyszénás SE–Békéscsaba UFC U17

Július 24., szombat, 10.00: Nagyszénás SE–Soltvadkerti TE

Július 31., szombat, 10.00: Nagyszénás SE–Békéscsaba UFC U19

Augusztus 7., szombat, 10.00: Nagyszénás SE–Szentesi Kinizsi-SZTE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában