labdarúgás

2021.07.15. 11:07

NB I-et megjárt védőt igazolt a Szarvas

A 34 esztendős Juhász György személyében rutinos védőt igazolt a Szarvasi FC megyei I. osztályú együttese.

G. P.

A karrierje jelentős részét Békéscsabán töltő balhátvéd az Előre színeiben az NB I-ben is bemutatkozhatott, a lila-fehérektől való búcsút követően szerepelt Pécsen, Makón, Mosonmagyaróváron és Vácott, az előző évet pedig Cegléden, illetve Hatvanban töltötte, ahol együttesen 34 NB III-as mérkőzést játszott végig.

Jelentős változások történtek a nyáron Mezőkovácsházán, a csapat a 23 éves Borbás Róbert személyében a nyolcadik játékosukat veszítette el a tavaszi keretéből, a szeghalmiak pedig még ennél is rosszabbul állnak, miután a rutinos kapus, Kapusi Gergő (30) a körösladányiak invitálását fogadta el, a gólerős támadó, Darányi Dávid (26) pedig egy év múltán visszatér Jaminába.

Új edző irányításával kezdik meg a felkészülést az újkígyósi labdarúgók. A megyei II/B csoportos együttesnél Tóth Pál helyét Tóth Zoltán veszi át, aki az elmúlt évben Szabadkígyóson játszott. A szomszédvár megyei I. osztályú szerepvállalásával több játékos is érkezhet az új edzővel, ugyanakkor Tóth Pál sem távolodik el a klubtól, ugyanis technikai vezetőként és kapusedzőként számítanak rá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában