labdarúgás / megyei II. osztály

2021.06.10. 11:13

Helycsere a középmezőnyben

A Battonyai TK magabiztos győzelmével ért véget szerdán a megyei II/B osztályú pontvadászat 21. fordulójából pótolt találkozó. A határvárosiak Kiss Zoltán triplájával győztek, így a két gárda helyet cserélt egymással a tabella 9–10. helyén.

G. P.

Battonyai TK–Csorvási SK 4–0 (0–0)

Battonya, 30 néző. V.: Telek. Battonya: Hrabovszki – Kovács Z. (Gál), Káló (Mákos), Hargitai, Liszkai P., Nagy Gy., Kiss Z., Podina, Nagy T., Erdei B., Pajkó. Edző: Kovács Zoltán, Lukács István. Csorvás: Maczák – Gerda T., Király (Darida), Gerda V., Simon, Gyevi-Nagy, Hrncsjár (Ruszin), Varga A. (Varga Á.), Szivák (Koszna), Machó, Zsiga N. Edző: Zsiga Róbert. G.: Hargitai az 50., Kiss Z. az 57., a 60., a 80. percben. Jó: Podina (a mezőny legjobbja), az egész csapat, ill. Maczák, Varga Á., Machó.

Kovács Zoltán: – Nagyon szimpatikusan, mindkét csapat felvállalta a focit. Ebből most mi jöttünk jobban, köszönhetően annak, hogy nagyon ötletesen játszottunk a támadó harmadban. Zsiga Róbert: – Megérdemelt hazai győzelem született, ami a helyzetek alapján akár már az első félidőben is kialakulhatott volna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában