labdarúgás

2021.05.01. 07:31

Még zárt kapuk mögött játszik szombaton az Előre II.

Szombaton 17 órától zárt kapuk mögött csap össze a Békéscsaba 1912 Előre II. és a Clean Way-Gyulai TFC.

N. T.

Forrás: Shutterstock illusztráció

– Tájékoztatjuk a szurkolókat és az érdeklődőket, hogy a vendég csapat vezetőivel egyeztetve meghoztuk azt a felelősségteljes döntést, miszerint a szombat 17 órára kiírt Békéscsaba 1912 Előre II. – Clean Way-Gyulai TFC Megyei I. osztály 2020/2021. 10. forduló labdarúgó mérkőzés még zárt kapuk mögött kerül megrendezésre – írja közösségi oldalán a csabai klub.

A csabai klub szerint az idő rövidsége miatt nem lehet felelősséggel felkészülni a találkozó nézők előtt történő megrendezésére.

Ennek megfelelően – különös tekintettel a Covid helyzetre – nem látják lehetőségét annak, hogy biztonságosan, a jogszabályoknak megfelelően, a látogatók egészségének megóvása mellett nézők részvételével megrendezhessék a mérkőzést.

Bíznak benne, hogy a szerdán, 17 óra 30 percre kiírt Békéscsaba 1912 Előre II. – Szarvasi FC mérkőzést már a vonatkozó jogszabályok maradéktalan betartásával és betartatásával nézők előtt tudják megrendezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában