röplabda

2021.03.24. 09:01

Most bárki a csabai csapat részévé válhat

Nehéz időket él a világ jelenleg, és bár az Extraliga mérkőzései követhetők, de a Békéscsabai RSE-ben sportolóinak, dolgozóinak nagyon hiányzik a vírushelyzet előtti „BRSE család” élménye.

G. P.

Ezért a klubnál úgy döntöttek, hogy bár csak virtuálisan, de minden BRSE-szimpatizánsnak megadják a lehetőséget, hogy a Kaposvár elleni harmadik mérkőzésen a csapat része legyen, mert élénken emlékeznek rá, hogy együtt mindig erősebbek voltak, és hatalmas sikereket éltek meg.

– Emellett kiemelten fontosnak tartjuk, hogy segítsünk azon területeken, ahol jelen helyzetben még inkább nélkülözésre kényszerülnek, illetve a Békéscsabai RSE mindig is elkötelezett volt abban, hogy jó példát mutasson a hétköznapokban is. Ezért a klub vezetése úgy döntött, hogy a mostani akciónk keretében befolyt összeget a Remény-Lak Állatvédő Egyesületnek fogja továbbítani – fogalmaztak felhívásukban a klub részéről. – Tehát amellett, hogy „csapattag” leszel Te is a március 27-i mérkőzésen, még egy jó ügyet is támogatunk. A telepen jelenleg több, mint száz hontalan kutya kap menedéket és táplálékot. A civil szervezet munkatársai minden befogott kóbor kutyát és macskát ivartalanítanak és becsipeltetnek, ami jelentős kiadással jár, ebben tudunk együtt a segítségükre lenni.

Vásárolj „7. játékos” jegyet a tixa.hu weboldalán keresztül a március 27-i, Swietelsky-Békéscsabai RSE–1. MCM-Diamant Kaposvár mérkőzésre, amellyel a Remény-Lak Állatvédő Egyesület munkáját is segíted!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában