Birkózás

2021.03.11. 15:35

Két szarvasi fiatal készül az edzőtáborban

Ezen a héten a dunavarsányi olimpiai edzőközpont lakói a szabadfogású kadett birkózó válogatott keret tagjai, ahol nemzetközi edzőtáborban készülnek a jövőbeni megmérettetésekre. A Szarvasi Birkózó Egyesület két sportoló révén is érdekelt a rendezvényen.

V. L.

Tóth Patrik és Hajduch Nándor kapott meghívást és jelenleg is ott készülnek a külföldi csapatok tagjaival együtt. Természetesen szigorú szabályok mellett tartják a tábort, ilyen például a folyamatos tesztelés és a tábor elhagyásának a tilalma. A fiatalok a megérkezéskor tesztelésen estek át, és gyakorlatilag hermetikusan el vannak zárva a világtól, hogy elkerüljék a fertőzés veszélyét.

– Mindenképpen öröm, hogy a honi szövetség a pandémia idején is törődik a versenyszerűen sportoló fiatal gyerekekkel és szigorú szabályok bevezetésével megszervez egy ilyen tábort. Személy szerint bízom benne, hogy az oltások hatására végre nyitni tud majd az ország, és ha egyelőre nem is teljes mértékben, de részlegesen klubszinten is visszatérhetünk a nemzetközi versenyekhez és edzőtáborokhoz

– mondta el Sükösd Attila a szarvasi fiatalok felkészítője, aki egyben a helyi klub elnöke is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában