Futsal

2021.02.01. 14:01

Továbbra sem szerzett pontot a Csorvás

Az NB II.-es női bajnokság 10. fordulójára kisorsolt mérkőzését vívta a Csorvási SK csapata, amely hazai pályán fogadta a Bátonyterenyét. Bár a szünetben még vezettek a sárga-feketék, a második félidő a vendégeké volt, akik fordítottak. Eredetileg a dévaványai együttes is pályára lépett volna, azonban a Tóalmás elleni hazai találkozót a vendégek betegségekre hivatkozva lemondták.

G. P.

Csorvási SK–Bátonyterenyei TC 4–5 (4–2)

NB II.-es női futsalmérkőzés. Békéscsaba, zárt kapuk mögött. V.: Gyuga, Zsótér (Szántó). Csorvás: Kis K. – Zvolenszki, Sánta, Balikó, Kis V. Cs.: Németh V., Jávorka, Volent, Hoffmann, Farkas V. Edző: Melich Viktor. G.: Zvolenszki a 11., Sánta a 15., a 17., a 18., ill. Molnár A. a 3., a 5., a 22., a 31., Bali a 23. percben.

A házigazdák megilletődöttsége két gyors nógrádi találathoz vezetett. Azután rendezte a sorokat Melich Viktor edző és Sánta Julianna négy perc alatt szerzett mesterhármasával fordult a kocka. A második félidő elején megint nehezen lendültek játékba a csorvásiak, így pillanatok alatt elfogyott az előnyük. A látogatók magabiztosabbá váltak és a játékrész felét átlépve a győztes találatot is megszerezték a gólerős Molnár Anett révén.

A megyei alakulat továbbra is pont nélkül áll, pedig ezúttal közel járt ahhoz, hogy megszakítsa a kedvezőtlen sorozatát.

További eredmény: Miskolci Vénusz–MVFC Berettyóújfalu 7–2.

A bajnokság állása: 1. Dévaványa 18 pont (8 mérk.), 2. Miskolc 12 (7), 3. Tóalmás 11 (8), 4. Bátonyterenye 10 (7), 5. Berettyóújfalu 7 (5), 6. Csorvás 0 (7).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában