Labdarúgás

2021.02.09. 14:04

A Gyulai Amazonok döntetlenje is bravúrnak számít

Közel állt a győzelemhez a Gyulai Amazonok női csapata a Nyíregyháza elleni őszről elhalasztott mérkőzésen, de a szabolcsiak a hosszabbítás 3. percében lőtt góllal pontot mentettek.

G. P.

A gyulaiak dr. Nagy Enikő és Kurai Nikolett révén kétgólos előnyre tettek szert az 1. félidőben. Az Amazonok kapujában Farkas Vivien ezen a napon is remekül védett, de az 56. percben Urai lövésével tehetetlennek bizonyult. A hosszabbítás legvégén egy nyíregyházi lövés után alakult ki a 2–2-es végeredmény. Összességében az egy pont is dicséretes a dobogóra pályázó együttessel szemben.

Gyulai Amazonok–Nyíregyháza Spartacus 2–2 (2–0)

NB II.-es női mérkőzés, Gyula. V.: Lévai (Molnár L., Gyarmati. Gyula: Farkas – Paál, Lovas, Balogh N., Molnár Á., dr. Nagy E. (Palócz), Szerb, Hack, Kurai, Mezei, Bartha (Komlósi). Edző: Molnár Zoltánné. G.: dr. Nagy E. a 16., Kurai a 43., ill. Urai az 56., Hrinkó a 90+3. percben.

Molnár Zoltánné: – Előzetesen ezt az eredményt abszolút aláírtuk volna, hiszen a két csapat körülményei messze nem hasonlóak, ellenfelünk pedig a keleti régió elitcsapataihoz tartozik. Ennek ellenére bíztam a csapat fegyelmezett játékában. A kétgólos előny túlságosan is megnyugtatott minket, ha jobban összpontosítunk, még nagyobb arányú vezetéssel is fordulhattunk volna. A döntetlen igazságosnak mondható, annak ellenére, hogy két nagy hibát kihasználtak a vendégek. Minden pontnak örülünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában