kézilabda nb ii.

2021.01.11. 12:51

Van esélyük a második helyre

Az előkelő 3. helyről várja a február 6-ai folytatást a Corner-Gyulasport NKft. NB II.-es női csapata. A fürdővárosiak 5 győzelem mellett 2-szer szenvedtek vereséget, tíz pontot gyűjtöttek be ősszel úgy, hogy a Covid miatt három mérkőzésük is elmaradt.

G. P.

A csapat edzéseit nyártól a volt válogatott Zöldi-Tóth Katalin irányítja, akit néhány napig még helyettesíteni kell, hiszen decemberben egy kislánynak adott életet.

A nyáron több játékos eligazolt Gyuláról, de többen érkeztek is, miközben az ifjúsági csapattól is kerültek fel néhányan a felnőttek közé.

– Kellett egy kis idő, mire a csapat tagjai összeszoktak és megismerték egymást engem és a stílusomat. Több új figurát próbáltunk meg begyakorolni, és ennek alkalmazása nem ment azonnal – beszélt a közös munka kezdetéről Zöldi-Tóth Katalin. – Eredetileg az ötbe kerülés volt a célunk, de látva az őszi szereplést, ennél már jobb helyezésben gondolkodunk, véleményem szerint a Hódmezővásárhely is befogható.

Az ősz során több mérkőzést is magabiztosan nyertek meg, de az eredmény ellenére a Szeghalom és a Gyomaendrőd elleni mérkőzések elején akadtak nehézségeik, a Csorvással szemben pedig csak szoros csatában győztek.

– Öt hét után léptünk pályára a Csorvás otthonában, s bár végig vezettünk, sok technikai hibát vétettünk, emiatt szoros eredmény született. Összességében nem vagyok elégedetlen a csapattal, jól tudtunk együttműködni a játékosokkal. A vezetőkkel is jó a kapcsolat, minden segítséget megkapok, szeretek itt lenni – zárta mondandóját a Gyulasport edzője.

Jelentős változások nem lesznek a keretben Gyulán, egyedül a korábban a Békéscsabai Előre NKSE-ben nevelkedő Lukács Nórával bővül a keret. A 24 esztendős játékos Hódmezővásárhelyen játszott az elmúlt időszakban, ám korosztályosként már dolgozott Zöldi-Tóth Katalinnal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában