Labdarúgás

2021.01.13. 10:26

Keresik az új edzőt Eleken

Kedd este az Elek USE labdarúgói számára is véget ért a téli pihenő, elkezdődtek a dolgos hétköznapok. A megyei II/B osztály egyik újonca, amolyan „légüres térben”, a középmezőnyhöz és a veszélyeztetett zónához tartozó riválisoktól elszigetelve, a 10. helyről várja a tavaszi kihívásokat.

G. P.

A csapat irányítását átmeneti jelleggel a vezetőségben is szerepet vállaló Szűcs Zsolt végzi, azonban a klubnál záros határidőn belül szeretnének végleges megoldást találni az edzői posztra, keresik az ideális jelöltet. A keret az erőgyűjtés időszakában heti két alkalommal találkozik, január végétől pedig az edzőmérkőzések jelentik a program bővülését. A tesztmeccsek időrendje kialakítás alatt áll, de az már végleges, hogy a Telekgerendással kezdenek a kék-fehérek január 31-én, később pedig megmérkőznek a Termál FC U19-es alakulatával, a riválisok közül pedig a Méhkerékkel és a Végegyházával is.

Az őszi keret létszáma egyelőre változatlan, mivel senki nem jelezte távozási szándékát, de nem mondanak le az erősítésekről, mert szeretnének stabil középcsapatot építeni a határvárosban, amely odahaza még a legjobbakra is veszélyes tud lenni. Persze azért a másfél éve megkezdett koncepcióval sem szándékoznak szakítani, vagyis főként a helyi és eleki kötődésű játékosokra kívánnak építkezni.

Az Elek USE tervezett téli programja:

Január 31., vasárnap, 14.00: Telekgerendás LSC–Elek USE

Február 4., csütörtök, ?: Gyulai TFC U19–Elek USE

Február 9., kedd, ?: Méhkeréki SE–Elek USE (Gyula)

Február 11., csütörtök, ?: Gyulai TFC U19–Elek USE

Február 20., szombat, 14.00: Elek USE–Végegyházi SE (Magyarbánhegyes)

Február 27., szombat, 14.00: Elek USE–Kevermes SE (bajnoki).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában