Röplabda

2021.01.15. 14:48

A Fatum ellen teszteltek egy jót a csabaiak

Közös edzéssel és mérkőzéssel folytatta a felkészülést a Swietelsky-Békéscsabai RSE női röplabda-csapata. Az elmúlt hétvégi újpesti vendégjátékot követően hazai környezetben, a Békéscsabai Röplabda Akadémián az Extraligában nagy riválisnak számító Fatum Nyíregyháza ellen játszott tesztmérkőzést a csapat.

G. P.

Az eredeti tervekkel ellentétben csütörtökön mérkőzés helyett közös edzés szerepelt a programban, hogy azután másnap délelőtt meccseljen egymással a két gárda. A mindkét fél számára hasznos, öt szettes edzőmérkőzést a Békéscsaba nyerte.

A találkozó első három szettjében, a békéscsabaiak első sora szerepelt, majd azt követően a fiatalok kaptak lehetőséget.

A mérkőzés nagyszerűen szolgálta felkészülésünket, a szakmai stáb pontosan láthatta, hogy mely játékelemek szorulnak még javításra – olvasható a BRSE közösségi oldalán.

Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE – Fatum Nyíregyháza 3:2 (23, 24, 20,-20,-20).

A csabai együttes hazai programja szerint február 6-án hazai pályán vár Extraliga találkozó a csapatra, amikor is a balatonfüredi Szent Benedek Röplabda Akadémia látogat a békési megyeszékhelyre.

/Fotó: BRSE/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában