labdarúgás NB III.

2020.12.01. 09:38

Bravúr lenne a ladányi pontszerzés

Szerdán pótolja az NB III-as bajnokság fordulója keretében elmaradt fővárosi mérkőzését a Körösladány MSK csapata.

G. P.

Forrás: Archív/Bencsik Ádám

A sárrétiek 13 órától a Ferencváros tartalékjai vendégeként lépnek pályára a Népligetben. A tabellán 12 pozíció és 19 pont választja el egymástól a feleket, de nem csak ezért van nehéz helyzetben a megyei alakulat. A legutóbbi játéknapon a ladányiak a sereghajtó vendégeként értek el döntetlent, pedig 83 percig emberelőnyben futballozhattak. Számtalan helyzetet hagytak kihasználatlanul, még a kapufát is eltalálták. A zöld-fehérek a listavezető Kecskemét otthonában maradtak alul a csoport rangadóján.

A győzelem elmaradása annyit tesz, hogy zsinórban a kilencedik meccsükön maradtak le a három pont megszerzéséről, ennek következtében a tabellán is a veszélyes zónába csúsztak vissza. Fontos lenne tehát eredményesen zárniuk az évből hátralévő két mérkőzést, hogy nyugodtabb légkörben tölthessék a rövid téli pihenőt, ugyanakkor ehhez bravúrra lenne szükségük, különösen szerdán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában