aerobik

2020.11.16. 10:46

Kupát és bajnokságot is nyertek a lányok

Aranyéremmel térhetett haza a kondorosi és szarvasi lányokból álló Blue Gym Aerobik Szabadidő Club ifjúsági, UP1 korosztály csapata a budapesti Magyar Kupa-döntőről és magyar bajnokságról. A 15–17 évesek versenyében a Varga Vivien, Kerekes Laura, Laukó Boglárka Lilla, Molnár Gréta, Márton Gréta összeállítású csapat érdemelte ki az első helyet. A Blue Gym további érmeket és értékes helyezéseket értek el a sportág legnagyobb hazai versenyén.

G. P.

A győztes ificsapat

Budapesten, a Vasas Sportcentrumában zárult le az aerobikosok Magyar Kupa sorozatának idei utolsó fordulója, amely a járványügyi helyzetben a döntőt, továbbá a sportág magyar bajnokságát is jelentette.

A seregszemlén számos egységgel képviseltette magát a szarvasi és kondorosi lányokat tömörítő Blue Gym Aerobik Szabadidő Club. A fiatalok több érmet is bezsebeltek a két napos program során. A legszebb eredmények step aerobikban születtek, ahol az ifjúsági (UP1) korosztály a dobogó legmagasabb fokára állhatott. Ugyanitt a fiatalabbak ezüst-, a legifjabbak pedig bronzérmet szereztek, de jutott érem az UP1-es aerostep csoportnak is.

A győztes ificsapat

Eredmények: Step. UP3 (7–11 évesek): 3. Blue Gym (Bohák Nóra, Kis Mira Blanka, Petrovics Gréta, Szatmári Tímea, Taskó Flóra). UP2 (12–14 évesek): 2. Blue Gym (Illés Petra, Roszik Lili, Styecz Barbara, Szalai Dorka, Tóth Adrienn Diána, Varga Adrienn), 7. Blue Gym (Hronyecz Margaréta, Kondorosi Bettina, Lestyán Emma, Miskó Leonóra). UP1 (15–17 évesek): 1. Blue Gym (Varga Vivien, Kerekes Laura, Laukó Boglárka Lilla, Molnár Gréta, Márton Gréta).

Basic. UP2, lány egyéni: 14. Roszik Lili. UP2, trió: 13. Blue Gym (Szalai Dorka, Tóth Adrienn Diána, Illés Petra), 15. Blue Gym (Hronyecz Margaréta, Kondorosi Bettina, Miskó Leonóra).

Challenge. UP2: 6. Blue Gym (Antal Dóra, Lestyan Liliána, Márton Fruzsina, Styecz Barbara).

Aerostep. UP1: 2. Blue Gym (Sechna Dorina, Szigeti Laura, Vaszkó Martina, Varga Vivien, Molnár Gréta, Márton Gréta).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában