Labdarúgás

2020.10.21. 12:29

Eltiltották az idény végéig a Csabai AK U19-es kapusát

Az elmúlt hétvégén, a megyei focipályákon kiállított labdarúgók közül Szekeres Alexet, a Csabai AK U19-es kapusát az idény végéig eltiltotta az MLSZ Területi Igazgatóság fegyelmi bizottsága. A fiatal a Gádoroson megvívott mérkőzésen mezőnyjátékosként sérelmezett egy esetet, ami már-már tettlegességig fajult a játékvezetővel szemben.

G. P.

A felnőtteknél Dán István (Nagybánhegyes), Tasi Richárd (Körösladány), Molnár Richárd (Battonya) 3-3, Hrabovszki Pál Krisztián (Battonya), Varga Péter (Orosháza), Fekete Zoltán (Békés), Matúz Lajos (Végegyháza) 2-2, Konyecsni Zoltán (Méhkerék), Rácz Adrián Márk (Orosháza) 1-1 soron következő bajnoki mérkőzéstől eltiltva. Pálfi Róbert (Mezőberény) 2020. november 16-ig nem játszhat.

Az utánpótlásban Horváth Krisztián (Csabai AK U19) 2, Szebegyinszki Márkó Dominik (Gyomaendrőd U19), Romhányi Roland (Békésszentandrás U19), Sárvári Levente (Békéscsabai MÁV U17) és Isztin Ákos (Tótkomlós U17) 1-1 soron mérkőzéstől eltiltva.

Szekeres Alex (Csabai AK U19) 2020. november 30-ig a játéktól eltiltva.

Színes lapok miatt a Békési FC 5000, a Csorvási SK 5000 forint pénzbüntetést kapott.

A FEB a Kunágotai TE sportszervezetét 1 soron következő hazai bajnoki mérkőzésen sportszövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségeinek viselésére kötelezte rendezési hiányosság miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában