Labdarúgás

2020.09.24. 09:32

Visszalépett a Vésztői SE

Szerdán hivatalosan is visszaléptette csapatait a Vésztői SE – erősítette meg a hírt Szpisják Zsolt, az MLSZ Békés megyei igazgatója. A sárréti klub felnőtt és U19-es együtteseket nevezett a 2020-2021-es évre, de nem maradt kellő számú labdarúgója, emiatt a legtöbb meccsére ki sem tudott állni.

v. l.

A megyei kvalifikációs bajnokságban érdekelt felnőtt gárda az eddigi 6 fordulóból 2 hazai találkozóját tudta lejátszani. Ezeken gólt sem szerezve veszített a Csabacsűddel és a Mezőberénnyel szemben. A Gyula és a Szeghalom elleni első két bajnokit a sportorvosi engedélyek hiányára hivatkozva napolta el a két érintettel közösen megállapodva. A harmadik hétre összejött a csapat a Csabacsűd ellen, aztán járványveszély miatt kihagyta a megyei kupameccsét, majd a krónikus létszámhiány ellehetetlenítette a dévaványai útját is. A Mezőberény elleni hazai találkozóra ismét kiállt, hétvégén viszont már lemondta a Sarkad vendégjátékát, ami arra ösztönözte a vezetést, hogy megtegye az említett lépést.

A sárrétiek eddigi eredményeit törlik, a mindenkori ellenfelek szabadnapot kapnak a kvalifikációs, illetve a majdani megye II./A osztályú bajnokságban, melynek létszáma így 11 csapatos lesz. Az U19-es gárda esetében annyival kevesebb probléma akad, hogy még nem játszott mérkőzést.

A vésztői labdarúgás jövő ősztől a megye III. osztályban kezdhet új életet, új szereplőkkel és az sem kizárt, hogy új klub keretein belül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában