Asztalitenisz

2020.09.12. 14:20

Nagy csatában kaptak ki a Nagykanizsától

Mutatjuk a szombati férfi és női extraligás asztalitenisz mérkőzések eredményeit.

V. L.

ASE Orosháza I.–Kanizsa Sörgyár 4:6.

Asztalitenisz Extraligás női mérkőzés, Budapest. Orosházi győztesek: Fejős 2, Czeglédi Sz. 1, a Czeglédi Sz., Fejős páros.

A párost az orosháziak nyerték a szombat délelőtti mérkőzésen, majd a folytatásban szorosan alakult a találkozó, Fejős Anna legyőzte a korábban Orosházán is szerepelt Végh Zsuzsannát, és a szerb válogatott, az U18-as világranglista 32. helyén álló Tominjak Radmillát. Ezt követően Czeglédi Szilvia is nyerni tudott Végh Zsuzsanna ellen, így alakult ki a 6:4-es orosházi vereség.

HED-LAND Mezőberényi SE–Mosonmagyaróvár 5:2

Asztalitenisz Extraligás férfi-mérkőzés, Mezőberény. Mezőberényi győztesek: Sebestyén P. 2, Kiss D. 1, Vajda V. 1, a Sebestyén P., Vajda V. páros.

A hazai együttes a papírformának megfelelően szerezte meg a győzelmet a szombat délutáni találkozón. A berényi páros sikere után Sebestyén Péter vezérletével nyerte a találkozót a kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtó házigazda csapat.

ASE Orosháza I.–Kiskunmajsa 4:6

Extraliga, női, Budapest. Orosházi győztesek: Fejős 2, Czeglédi Sz. 1, Nagypál M. 1.

A szombat délutáni találkozón a párost a volt válogatott, Ambrus Tímeával megerősített majsaiak nyerték. A folytatásban fej-fej haladt a két együttes, az orosháziak közül Fejős Anna teljesített a legjobban. Az utolsó mérkőzésen Nagypál Mártának esélye volt Ambrus Tímea ellen a döntetlenre, de 3:2-re kikapott, úgy, hogy a döntő szettben 11:8-ra vesztett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában