torna

2020.09.29. 15:58

Makra Noémi is indul a világkupán

Tizenöt nemzet sportolói indulnak a péntektől vasárnapig tartó szombathelyi torna challenge világkupa-versenyen.

G. P.

Az esemény keddi sajtótájékoztatóján Magyar Zoltán, a magyar szövetség (MATSZ) elnöke ismertette, hogy a versenyt nézők előtt rendezik meg, naponta összesen 500 fő tartózkodhat egyszerre a lelátón. A versenyre név szerinti meghívóval érkeznek a tornászok, és mindenkinek két negatív koronavírus-teszttel kell rendelkeznie.

A magyar színeket öt férfi és négy női tornász képviseli – ismertette Altorjai Sándor, a MATSZ főtitkára. A férfiaknál Kardos Botond, Tomcsányi Benedek, Vecsernyés Dávid, Kállai Zoltán és Mészáros Krisztofer, a nőknél pedig Kovács Zsófia, Dévai Boglárka, a békéscsabai Makra Noémi és Székely Zója versenyez majd. Júniusban még 27 ország sportolói jelezték részvételi szándékukat, végül azonban csak 15 nemzet tornászai érkeznek a vasi megyeszékhelyre, a tengerentúliak és az ázsiaiak például a koronavírus-járvány miatt nem tudnak Magyarországra utazni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában