Labdarúgás

2020.09.16. 12:34

Hosszabb kihagyás vár a kaszaperire

A kaszaperi Csenki Szilveszter kapta a leghosszabb, 4 mérkőzésre szóló eltiltást, mert a hétvégi mérkőzésen számon kérte a játékvezetőn a döntését – derült ki az MLSZ területi igazgatóság fegyelmi bizottsága (FEB) keddi tárgyalási napján.

G. P.

A felnőtteknél Csenki Szilveszter 4, Patkás Róbert (Sarkadkeresztúr) 3, Tóth Krisztián (Gádoros) 2, Morva Gábor (Bcs. MÁV), Baki Norbert (Mezőkovácsháza), Szabó Péter, Valach Virgil Ticián (mindkettő Gyomaendrőd), Nagy Szabolcs Dávid (Nagyszénás), Furák Róbert (Kaszaper), Zalai Tibor (OMTK-Rákóczi) 1-1 soron következő bajnoki mérkőzésről eltiltva.

Az utánpótlásban Friderikusz Balázs, Seprenyi Mihály (mindkettő Sárréti Gyöngyhalász U19), Kaló Krisztián (Battonya U17), Selmeczi-Tóth András (Előre U16) 1-1 mérkőzésen nem játszhat.

A FEB Kéri Roland (Előre U16) sportszakembert 1 bajnoki mérkőzéstől eltiltotta.

Színes lapok miatt a Mezőhegyes 5000, a Nagybánhegyes és a Pusztaföldvár 4800-4800 forint pénzbüntetést kapott.

A Zsadányi KSE-t 2 soron következő hazai bajnoki mérkőzésen sportszövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségeinek viselésére kötelezik rendezési hiányosság miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában