Kosárlabda

2020.09.07. 16:50

A Békéscsabáé lett az Erkel Kupa

A Gyulai Color KE idén is megszervezte az NB II.-es csapatokat felvonultató Erkel Kupa férfi kosárlabda tornát, amely immáron a 44. (!) volt az esemény történetében.

G. P.

Az első mérkőzésen a fürdővárosiak a tartalékos Mezőberénnyel találkoztak és nagy különbségű győzelmet arattak. A másik ágon a Békéscsabai KK a Kiskunfélegyháza NB II.-es csapatával mérte össze erejét és magabiztosan győzött. A bronzmérkőzésen a Bács-Kiskun megyei együttes győzött a Mezőberény ellen. A döntőben a házigazda a toronymagas esélyes, nem titkoltan NB I B-be vágyó békéscsabai csapat ellen léptek pályára. A hazaiak felnőttek a feladathoz és egy végletekig kiélezett mérkőzésen, szinte végig vezetve maradtak alul, 87:85 arányban.

– Bár a végjátékból nem jöttünk ki jól, de nagyon büszke vagyok a srácokra! Közel jártunk a meglepetéshez és ahhoz, hogy tizenöt év után újra hozzánk kerüljön a győztesnek járó trófea – értékelt Facebook-oldalán Hajdu Zoltán János, a Gyulai Color KE edzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában