Labdarúgás NB II. - Galériával

2020.08.26. 20:49

Döntetlent játszott hazai pályán az Előre

A Békéscsaba 1912 Előre csapata szerdán a Kórház utcai stadionban küzdött a Soroksár FC csapatával.

G. P.

20200825 Békéscsaba BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE-SOROKSÁR BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 1 CZINANÓ ANTAL ÁRON 4 FARKAS MÁRK 6 KITL MIKLÓS 8 MÉSZÁROS MÁRK 10 PANTOVIC NIKOLA 16 SZALAI DÁNIEL 19 HURSÁN GYÖRGY 28 HODONICKI MÁRK 30 LUKÁCS RAYMOND BARNA 55 BORA GYÖRGY 99 PAUDITS PATRIK CSERÉK 23 KRNÁCS RICHÁRD 5 NAGY SÁNDOR 11 SZABÓ PÉTER 14 VÁRADI ÁDÁM 15 MÁRIS DOMINIK 20 BABINYECZ BALÁZS 77 HORVÁTH PÉTER VEZETŐEDZŐ SCHINDLER SZABOLCS SOROKSÁR SC 1 VARGA ÁDÁM GÁBOR 8 KÓPIS RÓBERT 9 CSERNIK KORNÉL BONIFÁC 13 VALENCSIK DÁVID 16 HUSZÁK TAMÁS 18 PÁSZKA LÓRÁND 19 GYÖMBÉR GÁBOR 23 DEREKAS ZOLTÁN 26 GENGELICZKI GERGŐ 29 KOROZMÁN KEVIN 99 ERDÉLYI LÁSZLÓ CSERÉK 12 ABU ATTILA 5 OROSZ MÁRK 11 GÁRDOS ANDRÁS 17 MAGYARI SZILÁRD 20 LOVRENCSICS BALÁZS 21 TÓTH DOMINIK BENCE 22 TAKÁCS ZSOLT ZSOMBOR VEZETŐEDZŐ LIPCSEI PÉTER Fotó: Imre György IGY Békés Megyei Hírlap

Forrás: Imre György

Fotó: Imre Gyorgy

Békéscsaba 1912 Előre–Soroksár SC 1–1 (1–0)

Békéscsaba, 1560 néző

BÉKÉSCSABA: Czinanó – Szalai , Farkas M., Bora, Mészáros – Hodoniczki, Hursán, Kitl(Szabó P., 56.) Pantovics – Paudits (Máris –, 61.), Lukács (Horváth P. –, 79.)

Vezetőedző: Schindler Szabolcs

SOROKSÁR: Varga Á. – Kópis, Gengeliczki, Valencsik, Pászka – Gyömbér, Huszák (Orosz –, 58.) – Csernik (Magyar –, 77.), Derekas, Korozmán, – Erdélyi L.(Lovrencsics B., 63.)

Vezetőedző: Lipcsei Péter

Gólszerző: Pantovics (41.), Lovencsics B. (65.)

Vezette: Takács János (7) (Punyi Gyula, Szilágyi Norbert)

41. perc: Szalai iramodott meg a félpályától, balra Pantovicshoz tolta a labdát, aki 15 méterrel, nagy erővel a kapu bal oldalába bombázott, 1–0

65. perc: Derekas ívelt be a bal oldalról és az érkező Lovrencsics néhány méterről a hálóba fejelt, 1–1.

Az első percekben a békéscsabaiak birtokolták többet a labdát, előbb Pantovics, majd Paudits próbálta zavarba hozni a védőket, de nagyobb helyzetekig egyikük sem jutott el. Az idő múlásával egyre nagyobb fölénybe került a lila-fehér mezes gárda, ami kisebb-nagyobb helyzetekben nyilvánult meg. Az események a játékrész hajrájában sűrűsödtek: Pantovics egymaga eldönthette volna a mérkőzést, de csak az első kísérlete ért gólt, a másodiknál a felső léc mentett.

A második félidőre felturbózta játékát a Soroksár, két helyzete is kimaradt. Remek érzékkel cserélt a játékrész közepén Lipcsei Péter, a beálló Lovrencsics Balázs két perccel a pályára lépését követően egy szép fejessel kiegyenlített. A vezetést is megszerezhette volna a lendületbe jövő vendég, de Derekas kihagyta a ziccerét.

Ezután sem álltak le a csapatok, mindkét fél a győzelemre hajtott, de a támadóknak a hosszabbításban sem sikerült begyömöszölni a győztes találatot.

A Békéscsaba immáron a negyedik döntetlenjét számlálja, s továbbra is vár az első Kórház utcai sikerére, a soroksáriak pedig az első őszi idegenbeli győzelmükre.

Schindler Szabolcs: – Az első félidő langyos futballt hozott mindkét csapat részéről. Tizenöt percet futballoztunk, akkor volt három ziccerünk, abból egy gólt lőttünk. A második felvonásban mindkét csapat odatette magát, jó meccset játszottunk. A legnagyobb gond az, hogy hat–három helyett egy–egy lett az eredmény. Ennek több oka volt, kihagytuk a nagy helyzeteket és ilyenkor törvényszerű, hogy a másik csapat megbünteti a sokat hibázót.

Lipcsei Péter: – Meg vagyok elégedve a csapat teljesítményével, mivel vesztes állásból jöttünk vissza a mérkőzésbe. Nagyon jó találkozót láthatott a közönség. Szerettünk volna nyerni, ziccereink is voltak, de nem sikerült győzni.

A mérkőzést az NSO közvetítette élőben, a tudósítást IDE KATTINTVA olvashatja el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában