Torna

2020.07.21. 10:57

Makra Noémi: furcsa lesz decemberben versenyezni

Elkészült a Magyar Tornaszövetség (MATSZ) második félévi módosított versenynaptára, amelyből kiderült, hogy a szombathelyi világkupaverseny időpontja változatlan: október 2-4-én kerül rá sor, de a változtatás jogát – a koronavírus-járványt érintő kormányzati döntésekkel összhangban – fenntartják.

G. P.

Fotó: Beküldött fotó

A felnőtt országos bajnokságot október 30-án és 31-én rendezik Budapesten, a csapatbajnokságot, valamint a mesterfokú bajnokságot november 13-15-én tartják Győrben.

Az európai szövetség már korábban közölte, hogy mindkét nem kontinensbajnokságát Bakuban tartják, a férfiak számára december 9-13., a nőknek pedig december 17-20. között.

A magyar válogatott békéscsabai tornász, Makra Noémi szerint biztosan furcsa lesz majd a decemberi Eb, hiszen ebben az időszakban eddig még nem tartottak versenyeket.

– A pandémia alatt sem kellett leállnom a tornával, csak az edzések számát kellett megritkítani. Ugráson és talajon maradnak a tavalyi gyakorlatok, azokat szeretnénk még csiszolni, ellenben gerendán új elemmel készülök, a korlát gyakorlatom pedig teljesen megújul. Szeretném, ha ez az év legalább olyan sikeres lenne, mint tavaly – mondta a MATSZ honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában