Labdarúgás - Megye I.

2020.06.10. 10:09

A jövő hónap elején kezdik el a munkát

Július elején kezdik meg a nyári felkészülést a Nagyszénás SE megyei I. osztályú csapatának játékosai. A kék-fehéreket jövőre is Tasi Róbert irányítja majd.

G. P.

A szénási klubnál úgy kalkulálnak, hogy augusztus 15-én a Magyar Kupa-selejtezőjével, vagy a bajnokság nyitó fordulójával elrajtolhat az új idény. Ennek megfelelően július 6-ára tűzték ki az alapozás kezdetének dátumát.

– A hathetes felkészülési időszak során hat-hét tesztmérkőzést szeretnénk lejátszani – mondta Asztalos Gábor szakosztályvezető. – A Mezőhegyessel és a Békéscsaba Labdarúgó Akadémiával kettőt-kettőt már le is kötöttünk, a fennmaradó időpontokra pedig a környező csapatokkal egyeztetünk.

A szakosztályvezető szerint a keret személyi összetételét illetően nem számolnak komoly változásokkal. Annyi bizonyos, hogy a 41 esztendős rutinos kapus, Bordás Sándor visszavonul, és vélhetően Borgulya Tamást sem tudják megtartani, akit információk szerint Tiszaföldvárra invitálnak. A tavalyi gárda többi tagja azonban kinyilvánította maradási szándékát.

– „Csicsót” a fiatal hálóőrünk Magony Gergő pótolhatja. Szerencsére felépült a súlyos térdsérüléséből, melyet a tavalyi bajnoki rajton szenvedett el, és a felkészülési időszakban visszanyerheti korábbi formáját – mondta Asztalos Gábor. – A lehetőségeinkhez mérten szeretnénk megerősíteni a gárdát, és már el is kezdtük a puhatolózó megbeszéléseket. Három-négy hiányposztunk is akad, célirányosan oda keresgéljük a legalkalmasabb jelölteket.

A pontos célokat Asztalos Gábor szerint a keretkialakítás és a végleges mezőny ismeretében határozzák meg, de szándékaik szerint erős középcsapatot kívánnak kialakítani, amely bárki ellen jó eséllyel pályázik a győzelemre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában