Labdarúgás

2020.03.16. 12:08

Várják az MLSZ állásfoglalását a megyei csapatok

Az elmúlt hétvégén zárt kapuk mögött tartották meg a Békés megyei bajnoki mérkőzéseket, hétfői hatállyal valamennyi utánpótlás korosztály versenyrendszere felfüggesztésre került, a felnőttek folytatását illetően pedig a Magyar Labdarúgó Szövetség foglal állást a hétvégi tapasztalatok ismeretében.

G. P.

– Szeretném megköszönni, az egyesületek korrekt, fegyelmezett hozzáállását a zárt kapus mérkőzések megrendezésével kapcsolatban!

Az MLSZ versenyigazgatója vasárnap beszámolót kért minden megyétől a felnőtt bajnokságokkal kapcsolatban, ezek összegzését követően hozza meg határozatát arról, hogy lehet-e folytatni a bajnokságokat, vagy egy időre felfüggesztik a küzdelmeket – mondta el Szpisják Zsolt, területi igazgató, aki egyúttal arra kérte az egyesületek vezetőit, hogy adjanak tájékoztatást arról, hogy történt-e a helyi sportteleppel kapcsolatban használati korlátozás, betiltás.

Szpisják Zsolt az igazgatóságon folyó munkarendről is tájékoztatást adott.

– Az igazgatóságon a munka folyamatos, viszont a személyes kapcsolattartást ideiglenesen felfüggesztjük. Bárkinek igazolást, sportorvosi lapot a megszokott módon, a postaládába elhelyezve „adjuk át”. A fegyelmi bizottság kedden megtartja szokásos ülését, viszont arra kérek mindenkit, hogy csak nagyon szükséges esetben jelenjen meg személyesen.

A kiállításokkal kapcsolatos észrevételeket e-mailben várják a [email protected] címre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában