Kézilabda

2020.02.21. 10:29

Zárt kapus lesz az Előre meccs

Az NB I.-es női bajnokságban szombaton 18 órakor zárt kapuk mellett fogadja a városi sportcsarnokban a tizenharmadik helyezett, eddig öt pontot gyűjtött EUbility Group Békéscsabai Előre NKSE a tabella negyedik helyén álló, 21 pontos Debreceni VSC csapatát.

V. L.

Horváth Roland, a lila–fehérek vezetőedzője a következőket mondta a találkozóról:

– A Debrecen egy jól felkészített csapat, amely a nemzetközi porondon, az EHF Kupában is helytállt. Több hazai és külföldi válogatottjuk van, az együttesben jól ötvözik az idősebb és fiatalabb játékosokat. Ellenük nehéz dolgunk lesz szombaton, ráadásul a szurkolóink sem segíthetik a lányokat. Kisebb-nagyobb problémákkal küzdünk, de igyekszünk mindent megtenni egy jó eredmény elérése érdekében.

A vendégeknél több csabai származású kézilabdázó szerepel, így a válogatott kapus, Triffa Ágnes, a válogatott jobbátlövő, Kovács Anna, aki eddig kilencven gólt lőtt, és a balszélső, Vantara-Kelemen Éva. A rutinos Bulath Anita hetvenegyszer vette be az ellenfelek hálóját. Mellettük a montenegrói válogatott átlövőre, Jelena Despotovicsra kell még figyelni leginkább a liláknak. V. L.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában