küzdősport

2020.02.14. 09:52

Száz sportolót várnak a Küzdősportok Napjára

Hatodik alkalommal rendezi meg szombaton a békéscsabai East Warriors MMA Gym a Sparring Day-t, a Békés Megyei Küzdősportok Napját, amely versenykörülmények között biztosít felkészülési és felmérési lehetőséget a küzdősportokban induló versenyzőknek.

G. P.

Niedermayer Zsolt, a program szervezője elmondta, hogy a helyi versenyzőknek ez egy remek felkészülés a márciusi 14-ei gyulai Küzdelem Napja gálára, de valamennyi ringbe szállónak jó lehetőség a versenyidőszak kezdete előtti erőfelmérőre. A küzdelmeket MMA, grappling, K-3, K-1, kempo, kick-Box, karate és a brazil Jiu Jitsu szabályrendszer szerint rendezik versenykörülmények között. A résztvevők köre egy ausztriai, négy romániai klub, valamint fővárosi és kelet-magyarországi egyesületek versenyzőiből tevődik össze. Az előzetes jelentkezések alapján mintegy száz sportoló részvétele várható.

A Sparring Day helyszíne az East Warriors MMA Gym Andrássy út 71-73., I. emeletén található edzőterme. Az eseményt 10 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában