Kézilabda

2020.01.19. 15:13

Kilencedszer báloztak az orosházi kézilabdázók

Immáron kilencedik alkalommal gyülekeztek jótékonysági kézilabda bálra a szórakozni vágyó sportolók és szimpatizánsok szombaton az orosházi Eötvös téri sportcsarnokba.

G. P.

A Békés Megyei Közgyűlés különdíját Molnár Gergő és Bíró Petra vehette át. /Fotók: Orosházi FKSE/

A csarnok küzdőtere asztalokkal berendezve, finomabbnál-finomabb ételekkel várta a vendégeket. Ezúttal is megtelt a sportcsarnok, az eseményre minden jegy elkelt.

A jótékonysági bálat Vajer Tamás, az Orosházi FKSE elnöke és Dancsó Attila, az Orosházi NKC első embere nyitotta meg. Ahogy eddig is, az est bevételét az egyesületek javára használják fel, egészen pontosan utánpótlás eszközfejlesztésre fordítják majd.

A Békés Megyei Közgyűlés különdíját Molnár Gergő és Bíró Petra vehette át. /Fotók: Orosházi FKSE/

A köszöntők után a megszokott forgatókönyv szerint az Orosházi Kézilabdabarátok Körének díjátadója következett. Két ifjú tehetség erőfeszítéseit jutalmazták, az Orosházi NKC-ból Gabnai Alexandra, míg az Orosházi FKSE-ből Borbély Levente léphetett fel a pódiumra.

Az Orosházi Kézilabdabarátok Körének díját Gabnai Alexandra vehette át.
A kör, mint ifjú tehetséget, Borbély Leventét is díjazta.

Mint minden alkalommal, ezúttal is átadták az Orosházi Kézilabdabarátok Körének életműdíját, amit az a Vidovenyecz Tibor kapott, aki egykor játékosként, később számtalan tisztségben vezetőként dolgozott sokat az orosházi kézilabdáért. A 70. életévét tavaly novemberben betöltő szakember természetesen ma is ott ül minden mérkőzésen.

Vidovenyecz Tibor életműdíjat kapott.

A jó hangulatról idén a vajdasági Minor zenekar gondoskodott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában