Karate

2020.01.29. 13:45

Dohányosék Kabán edzettek

Bár már elkezdődött az ez évi kick-boksz versenyidény, a klubok egy része még mindig készül, küzdelmi edzésekkel gyakorol a meglehetősen zsúfoltnak ígérkező február-március hónap versenyeire.

V. L.

Dohányos András és taníványai

Ezt a célt szolgálta az a „sparring”, az a küzdelmi edzésgyakorlás, amelyet a rendkívül aktív Rácz Kickboxing Klub szervezett Kabára, s amelyen nyolc együttes –

Szigetszentmiklósi Kick-box S.E., Combat 'D' SC Szeged, Békéscsabai Lakótelepi SE–Dohányos Team, Gönczi Team–Nyíregyháza, Sólyom SC–Sárrétudvari, Taskó Fight Team–Debrecen, Fényes Fight Team-Debrecen, Rácz Kickboxing Team S.E. – több, mint száz résztvevője vett részt. A Dohányos András mester vezette békéscsabaiak részére nagyon hasznos volt a szombati közös edzés, és gyakorló küzdelmek, ami jól szolgálta a versenyzők felkészülését az idei szezonra. Legközelebbb Békéscsabán, az East Warriors egyesület szervezésében február 15-én újabb gyakorlási lehetőségre nyílik majd módja a karatésoknak, minden olyan szabályrendszerben, amire jelentkeznek majd a résztvevők.

Dohányos András és tanítványai

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában