Asztalitenisz

2019.10.02. 16:06

Dr. Bándi Andorra emlékeznek Békéscsabán

Október 4-én, pénteken 14 órától, és 5-én, szombaton 10 órától rendezi a meg békéscsabai városi sportcsarnokban immáron harmincadik alkalommal a dr. Bándi Andor-emlékversenyt.

Verasztó Lajos

A MOATSZ veterán bizottsága, a Békés Megyei Asztalitenisz-szövetség, a Békés Megyei Sportszövetségek Érdekszövetségi Egyesülete, és a Bándi-család október 4-én, pénteken 14 órától, és 5-én, szombaton 10 órától rendezi a meg békéscsabai városi sportcsarnokban immáron harmincadik alkalommal a dr. Bándi Andor-emlékversenyt, amely egyben veterán nemzetközi magyar bajnokság is.

Jámbor Zoltán, a Békés Megyei Asztalitenisz-szövetség alelnöke, a verseny egyik főszervezője elmondta, az idei magyar nemzetközi veteránbajnokságra az előzetes nevezések alapján százhatvankét versenyzőt várnak. A kétnapos viadalon a hölgyek három korcsoportban, míg a férfiak hat kategóriában mérik össze tudásukat egyéniben és párosban.

A páros versenyeket pénteken 14 órától, az egyéniket szombaton 10 órától rendezik a békéscsabai városi sportcsarnokban tizenhat asztalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában